Jedini koji se usudio zaprijetiti Ibrahimoviću: "Sa 15 godina sam na benchu dizao 100 kg"

Nevjerovatno je snažan

Jedini koji se usudio zaprijetiti Ibrahimoviću: "Sa 15 godina sam na benchu dizao 100 kg"

A. Čaušević

Rijetko ko se u svijetu fudbala smio suprostaviti Zlatanu Ibrahimoviću, a jedini koji mu je ozbiljno zaprijetio i bez imalo straha bilo je Romelu Lukaku. 

Lukaku je zbog svoje građe oduvijek odskakao od svojih vršnjaka i niko nije vjerovao da je istog uzrasta kao njegovi saigrači i protivnicu o omladinskim selekcijama.

Belgijanac i sa 27 godina izgleda izuzetno robsno, igra leđima mu je najjača karakteristika i kada se zagradi praktično mu je nemoguće uzeti loptu.

Lawyer has say on Ibra-Lukaku row in Inter-Milan: "Absurd to think that  Ibrahimovic is a racist"

Reprezentativac Crvenih đavola je stekao simpatije mnogih, ali i privukao pažnju prije mjesec kada stao na crtu Ibrahimoviću te uopšte nije htio da se povuće iz obračuna.

Da je Lukaku oduvijek bio izuzetno snažan pokazuje i podatak iz djetinjstva kojeg je sam otkrio.

"Ne radim 'bench press' već 12 godina. Posljednji put sam to radio kada sam imao 15 godina, dizao sam 100 kilograma", ispričao je Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romelu Lukaku - The 13-year-old that was bigger than his referees - BeSoccer

Ako se u obzir uzme ovaj podatak i ne čudi zašto se danas mnogi defanzivci od Lukakua tokom utakmica odbijaju kao od stijenu.

Top Komentari

Arnel925
Možda je 200. Joj lažova hahah
3 2
BetonskiMozgovi
Lukaku svog ćaću u školu vodio..
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi