Pjanić nije jedini: Još jedan igrač Barcelone na udaru kritika zbog nargile

Poručili mu da je vrijeme da se uozbilji

Pjanić nije jedini: Još jedan igrač Barcelone na udaru kritika zbog nargile

E. Čaušević

Miralem Pjanić našao se na meti velikih kritika bh. navijača zbog fotografija koje su se pojavile nakon meča protiv Finske nakon čega je objavljeno da je bh. reprezentativac prekršio disciplinu.

Pjanić nije bio u konkurenciji za meč protiv Ukrajine i ovu utakmicu odgledao je s tribina, a selektor Ivaylo Petev, vidno nervozan, izjavio je da je on tako odlučio u dogovoru s Pjanićem.

Sve to desilo se nakon što su se pojavile fotografije i videa Pjanića iz pojedinih sarajevskih lokala, a navodno one su nastale pred meč prrotiv Finske iako je to bh. reprezentativac jučer demantovao.

Jedna fotografija bila je posebno upečatljiva, a nastala je u jednom lokalu gdje je Pjanić uslikan kako konzumira nargilu što je izazvalo revolt kod navijača naše reprezentacije.

Pjanića su kritikovali i navijači Barcelone čiji je on i dalje član iako igra na posudbu u Bešiktašu.

Međutim, Pjanić nije jedini igrač katalonskog kluba koji se našao na udaru kritika zbog nargile. Ubrzo se pojavila fotografija još jednog igrača Barcelone kako konzumira nargilu, a u pitanju je Riqui Puig.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Barcelone su žestoko kritikovali mladog veznjaka na društvenim mrežama zbog neprofesionalnog poteza i ponašanja, te su mu poručili da je krajnje vrijeme da se on uozbilji.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stajati i u zatvorenom

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
Otvaram tekst i u sebi kontam reko 100% Dembele hahaha kad ono Riki
8 0
Zmaj19
Drogeras
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti