Pohvalio se sinom: Haris Medunjanin s nasljednikom u Tel Avivu
Foto: Screenshot / EPA

Objavio video na Instagram

Pohvalio se sinom: Haris Medunjanin s nasljednikom u Tel Avivu

E. Ganibegović

Bivši bh. reprezentativac Haris Medunjanin slobodno vrijeme provodi u Izraelu.

Fudbaler Cincinnatija pauzu u američkoj MLS ligi koristi kako bi napunio baterije, a kao destinaciju odabrao je Tel Aviv.

Na put je poveo i svog sina, kojim se pohvalio videom na Instagram profilu.

"Zahvalan sam na tebi", napisao je Haris u opisu videozapisa koji je objavio.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CWvzQRLob50/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Podsjetimo, Medunjanin je u dva navrata nastupao za Maccabi iz Tel Aviva, te ga očito vežu lijepe uspomene za ovaj grad u koji se rado vraća.

Oglasi

Prvi put je za Maccabi igrao 2010. godine kada je stigao iz Valladolida. Zadržao se dvije sezone, baš kao i kada je 2015. godine došao iz Deportiva.

Tridesetšestogodišnji veznjak ove sezone je u dresu Cincinnatija upisao ukupno 29 nastupa na kojima je postigao tri gola. Nažalost, bila je ovo neuspješna sezona za njegov tim koji je završio na 14. poziciji sa samo 20 osvojenih bodova u istočnoj konferenciji MLS-a.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNkqEY8pOI0/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Podsjećanja radi, Medunjanin se od reprezentacije BiH oprostio u martu 2018. godine nakon prijateljske utakmice protiv Senegala (0:0) u francuskom Le Havreu. 

Za reprezentaciju je odigrao 60 utakmica, postigao devet golova, a bio je i član one zlatne generacije koja je nastupila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Top Komentari

roki-rokic
Bolje da si obe noge slomio nego cufutku ozenio.
9 7
Turgut2
Od svih mjesta u svijetu on u Izrael jooj
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi