Totti pričao o Džeki i Salahu, pa priznao istinu: "Oni su sjajni individualci, ali kao tandem..."

Oglasio se legendarni igrač Rome

Totti pričao o Džeki i Salahu, pa priznao istinu: "Oni su sjajni individualci, ali kao tandem..."

Endin Čaušević

Nakon skoro dva mjeseca pauze konačno se nastavlja takmičenje u Ligi prvaka, a već večeras počinje nokaut faze.

Na programu su prvo utakmice osmine finala, a i u ovoj fazi čeka nas nekoliko zaista spektakularnih okršaja.

Večeras ljubitelji fudbala mogu uživati u meču PSG - Real Madrid, dok će sutra na rasporedu biti meč između Intera i Liverpoola koji će sigurno biti u centru pažnje fudbalske javnosti.

Očekuje se da će bh. reprezentativac Edin Džeko igrati od prve minute protiv Redsa, a s druge strane će biti njegov bivši saigrač iz Rome, Mohamed Salah, koji će biti vjerovatno najveća opasnost za gol Intera.

O sutrašnjem duelu Intera i Rome pričao je i legendarni Francesco Totti koji je igrao s Džekom i Salahom u dresu rimskog kluba, te je poručio da su oni bili zaista nevjerovatan tandem.

"Individualno su itekako sjajni fudbaleri, ali su kao tandem bili zaista nevjerovatni. Nije slučajnost da je te sezone u Romi Edin zabio čak 29 golova, a tu je bilo dosta Salahovih asistencija. Moram priznati da su jedan od najboljih tandema s kojima sam igrao", rekao je Totti za La Gazzetta dello Sport i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U Liverpoolu je Salah postao ubitačan napadač i strijelac. Neću da idem daleko s nekom prognozom, ali sam siguran da će Džeko i Salah igrati i da nas očekuje pravi spektakl".

Podsjećamo, utakmica između Intera i Liverpoola igra se sutra na Meazzi sa početkom u 21 sat.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Staviti Dzeku i Salaha u jednu recenicu je bogohuljenje! Koji crni Dzeko, kakvi bakraci...
1 20
Tas14
Totti je na aparatima vec dugo vremena jer ga je Dzeko umalo presiso…
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi