Igrači Barcelone jutros u četiri sata već saznali kakav pakao ih čeka u Istanbulu

Rano buđenje za Katalonce

Igrači Barcelone jutros u četiri sata već saznali kakav pakao ih čeka u Istanbulu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su doputovali u Istanbul gdje ih večeras očekuje revanš meč osmine finala Evropske lige protiv Galatasarayja.

Galatasaray je u prvoj utakmici sve iznenadio jer je uspio da sačuva svoju mrežu na Camp Nou, a navijači turskog kluba će sigurno večeras napraviti spektakularnu atmosferu na svom stadionu.

Već danima se piše o tome da igrače Barcelone očekuje pakao na stadionu Galate, a da će tako biti navijači turskog kluba su već pokazali fudbalerima katlaonskog kluba.

Naime, Barcelonina ekspedicija je smještena u luksuznom hotelu Ritz-Carlton koji se nalazi odmah pored stadiona Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Međutim, u ranim jutarnjim satima imali su neočekivano buđenje zbog navijača Galatasarayja. Oni su u 3:45 sati jutros napravili vatromet i bakljadu ispred stadiona čime su probudili sve koji su u tom trenutku bili u hotelu.

Navijači Galate su na taj način pokazali da će večeras na stadionu biti paklena atmosfera, a ovo je bio samo uvod u ono što očekuje fudbalere Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
Ma nista to...Barca to glat rijesava hendikep 2
1 3
kovacic
U ovakvim hotelima sobe imaju zvučnu izolaciju, tako da je jedini način za probuditi nekoga situacija kada zavjese nisu navučene.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi