Zasjao zaboravljeni dragulj bh. fudbala, ali njegovom klubu je to bilo uzalud

Zabio lijep gol

Zasjao zaboravljeni dragulj bh. fudbala, ali njegovom klubu je to bilo uzalud

Admin Čaušević

Nekoliko fudbalera su predodređeni da postanu nositelji igre bh. reprezentacije u narednim godinama, međutim to trebaju pokazati i na terenu. 

Ajdin Hasić je već neko vrijeme jedan od najvećih talenata bh. fudbala, a čini se da ponovo počinje da igra u skladu sa očekivnjima.

Nakon što je propustio dobar dio prošle godine Hasić je zimus napustio Bešiktaš i otišao u redove Umraniyespora gdje je u posljednje vrijeme počeo da igra redovno.

Hasić je zasijao na nezgodnom gostovanju Bursasporu, a u finišu prvog poluvremena je postigao i lijep gol sa ivice kaznenog prostora.

Ipak, na kraju Hasićev gol nije bio dovoljan da se izvuče pozitivan rezultat pošto je Bursaspor u uzbudljivom meču slavio trijumf s 3:2.

[twitter]https://twitter.com/MustafaKratas_/status/1523298412208267265[/twitter]

Ovom 20-godišnjaku je ovo bio prvi gol nakon duže od godinu i sigurno će mu značiti za samopouzdanje za nastavak karijere.

Hasiću na kraju sezone ističe ugovor i sa Bešiktašom te Umraniyesporom pa će biti zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti karijeru.

Top Komentari

Mowzilla
Bjezi iz Turske pa makar morao da igras drugu ligu Svicarske ili Austrije...
4 1
thekupus
Eh da nisi bio pohlepan, ko zna gdje bi te Dinamo gurnuo do sad
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi