Uščuplić u jednoj rečenici objasnio trenutno stanje u FK Sarajevo

Sezona okončana porazom od Veleža rezultatom 3:0

Uščuplić u jednoj rečenici objasnio trenutno stanje u FK Sarajevo

H. Zilić

FK Sarajevo je katastrofalno okončao sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U posljednjem kolu Bordo tim je deklasiran od Veleža rezultatom 3:0.

Nakon utakmice kratak komentar je dao trener tima iz Sarajeva, Dženan Ušuplić.

"Ako dođeš da igraš utakmicu i ne napraviš priliku nemaš se čemu nadati. Tri individualne greške i zaslužen trijumf Veleža. Bolje su trčali, bolje igrali i ovo je realan rezultat", rekao je Uščuplić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sama sezona je bila turbulentna. Sarajevo se nije uspjelo nametnuti u nekom igračkom smislu. Završili smo četvrti i to nisu ambicije FK Sarajevo."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delta
Hajde malo opet plaćite, kriv vam sudija kao i sa juniorima sto placete a utakmica nije ni pocela za prvaka juniorske lige,šibicari jedni bolje i ne zasluzujete od ovog....
4 18
Mackintosh
torpedo se usralo
4 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi