Robert Lewandowski novi igrač Barcelone!

Klub potvrdio

Robert Lewandowski novi igrač Barcelone! · Zvanično

Edmir Škorić

Španski velikan večeras je potvrdio kako je potpisan ugovor s Robertom Lewandowskim.

Dugo je Lewandowski pokušavao da napusti Bayern, na kraju se to i dogodilo. Godinu dana prije isteka ugovora s Bavaracima, bio je spreman na odlazak, a njegova želja je bila da potpiše za Barcu.

Katalonski klub će za njegove usluge platiti oko 45 miliona eura fiksno, dok će preostalih pet miliona eura biti isplaćeno kroz bonuse, a Poljak je potpisao na tri godine. Postavljena je i otkupna klauzula, a ona iznosi čak 500 miliona eura!

Barcelona je večeras zvanično potvrdila da je sve gotovo, pa je od ovog trenutka dugogodišnja bundesligaška zvijezda pod ugovorom sa Kataloncima.

Poljski napadač je s Bayernom u prethodnih osam godina osvojio apsolutno sve što je mogao. Također, porušio je brojne rekorde, a u 375 utakmica postigao je 344 pogotka.

Potražite više informacija na temu La Liga:



Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Sretno u Barsi.Nadavat će se on još golova i golova.
6 2
Dragan_B
Jel stvarno ?! Prva vijest o ovom transferu na ovom portalu ..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije