Neymar je postao predmet sprdnje: Pa ovo ni najveći amateri ne rade

Loša gluma ga oduvijek krasi

Neymar je postao predmet sprdnje: Pa ovo ni najveći amateri ne rade

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Neymar poznat je kao izrazito "loš glumac" na zelenom terenu, ali ponekad mu to baš i ne ide od ruke.

Napadač PSG-a često bespotrebno pada, vrišti, pokušava iznuditi prekršaj i često pravi pritisak na sudije tvrdeći da ga udaraju po nogama.

No, jednim potezom je danas pokazao da je zapravo loš glumac iako bi želio da bude dobar. Naime, u pobjedi PSG-a nad Osakom (6:2) u Japanu tokom predsezonske turneje Brazilac je pao pokošen, a kamere su ustanovile da uopšte nije bilo dodira s domaćim defanzivcem.

Neymar je ubrzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama. Njegovo nogometno umijeće nije sporno, ali glumačke sposobnosti su katastrofalne.

Zbog svog teatralnog pada Neymar je ponovo izazvao kritike, a neke bivše legende poput Alana Shearera smatra njegova vikanja i previjanja na terenu "apsolutno patetičnim".

Neymar je u spomenutoj utakmici postigao pogodak s bijele tačke u 32. minuti za 2:0, a potom u 60. minuti iz igre na asistenciju Lionela Messija za 5:1, te je asisitrao Messiju za 4:1 u 39. minuti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim njega i Messija, za Parižane su strijelci bili još Sarabia, Mendes i Mbappe.

[twitter]https://twitter.com/TrollFootball/status/1551545900673417217[/twitter]

Top Komentari

Hordas_00
Ma ovo je za crvenog hahahah
8 0
user1654896791
Meni stvarno nije jasno sta je tom covjeku u glavi.Ima sansu da bude najbolji igrac ,a on debil bukvalno sam sebe sabotira
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi