Eurogol Hamze Čatakovića utišao Bilino polje

Sarajevo vodi protiv Čelika

Eurogol Hamze Čatakovića utišao Bilino polje

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju u gostima protiv Čelika meč šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Jasno je da je Sarajevo favorit u večerašnjem meču protiv starog rivala, ali igrači Čelika su tosta motivisano ušli u utakmicu.

Domaći su zaprijetili nekoliko puta na samom startu utakmice, ali nisu uspjeli da dođu do gola.

Prvu veliku šansu na meču vidjeli smo u 31. minuti kada je nakon centaršuta Džafića sjajno glavom pokušao Mulahusejnović, ali je Durmo nevjerovatnom intervencijom to odbranio.

Međutim, samo pet minuta kasnije Sarajevo je uspjelo da dođe do prednosti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovaj put u centru pažnje bio je Hamza Čataković koji je sa 20-tak metara postigao eurogol i loptu poslao u rašlje, a Durmo je ovaj put svojom paradom samo uljepšao majstoriju igrača Sarajeva za 1:0.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Cuj utisao, ljudi poceli jos jace navijati. Gol je odlican, nema se tu sta vise reci.
3 0
imeiime
Igra kao i do sada. Bez ikakve ideje. Samo srljanje. Volovska glava je unistio ove igrace koji vise ne znaju ni koju poziciju igraju, ili treba da igraju.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije