Njegomiroviću derbi Željezničara i Borca, Kazlagić na Koševu, Kesić u Gabeli
Njegomirović je i ranije često sudio duele Željezničara i Borca

Službena lica za treće kolo Premijer lige

Njegomiroviću derbi Željezničara i Borca, Kazlagić na Koševu, Kesić u Gabeli

Samir Mlaćo

Određena su službena lica za treće kolo Premijer lige naše zemlje.

Igra se pet utakmica, jer je mostarski derbi Zrinjskog i Veleža odgođen.

U petak od 21:00 na Koševu igraju Sarajevo i Posušje, a na centru će biti Mirza Kazlagić iz Cazina. Pomoćnici su Amer Macić i Arnel Novalić.

U subotu od 17:00 sati GOŠK dočekuje Zvijezdu 09. Na centru je Dragan Kesić iz Gradiške, a pomoćnici su Ivo Maglica i Perida Maskaljević.

Isti dan igraju Igman i Sloga od 17 sati. Na centru je Frano Jelić iz Širokog Brijega. Prvi pomoćnik je Edin Redžović, a drugi Stefan Tešanović.

Od 20:45 na Grbavici derbi igraju Željezničar i Borac.

Oglasi

Glavni sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, a pomoćnici su Damir Lazić i Mirza Demir i sigurno da će ovaj meč biti pod velikom pažnjom javnosti. Zanimljivo da je Njegomirović u aprilu ove godine sudio duel Borca i Željezničara kada su Banjalučani slavili 2:0 pred svojim navijačima.

U nedjelju od 21:00 igraju Široki Brijeg i Tuzla City.

Na centru je Benjamin Deljković iz Sarajeva, a pomoćnici su Amir Kadić i Davor Maksimović.

Premijer liga BiH, 3. kolo

Petak (11.08.):

Oglasi

FK Sarajevo - HŠK Posušje

Subota (12.08.):

NK GOŠK - NK Zvijezda 09

FK Igman - FK Sloga Doboj

FK Željezničar - FK Borac

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja (13.08.):

NK Široki Brijeg - FK Tuzla City

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Strašno je sta vico radi a zeljo suti. Poslan je čovjek da ih masakrira uz demira iz kaknja koji se javno hvali kako uvijek sudi borcu i da ima osigurane kurve i provod. Sramota
6 1
E.Car
Ma nema predaje da je lično Dodik došao da sudi!!!! Zapeti po cijenu crvenog i do kosti!!! Nismo se povijali i pred većim i težim iskušenjima nećemo ni nikad pa ni sada na početku prvenstva!!! Neće znati šta ih je snašlo!!! Jer sa ovim ofirnim sudijama samo izazivaju ono najbolje iz nas!!!! Ne treba nam veća motivacija!!!! Tribine će biti pune a igrači našpanovani do maximuma!!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi