Ognjen Vranješ uz osmijeh poručio: "Bosna više nikad nigdje neće otić', nažalost"

Demantovat ćemo ga

Ognjen Vranješ uz osmijeh poručio: "Bosna više nikad nigdje neće otić', nažalost"

Eldar Ganibegović

Kontroverzni fudbaler i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine ponovo je razbjesnio navijače koji su ga toliko cijenili. Riječ je naravno o Ognjenu Vranješu.

U periodu od 2010. do 2018. godine Ognjen Vranješ bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine. Skupio je 33 nastupa.

S reprezentacijom Bosne i Hercegovine prije tačno 10 godina u Kaunasu izborio je odlazak na Svjetsko prvenstvo, na kojem je 2014. godine i igrao u Brazilu.

Kod navijača Bosne i Hercegovine izuzetno je bio cijenjen zbog svoje borbenosti, ali svojim ponašanjem van terena sve je to uspio srušiti.

Prvo je 2015. godine tetovirao granice manjeg bh. entiteta. Kasnije je tu tetovažu prepravio u sat, koji mu je naposlijetku i otkucao.

Oglasi

Godine 2018. na ruci je tetovirao čeničkog nadvojvodu i zločinca Momčila Đujića, nakon čega je i definitivno bio njegov kraj u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Njegova karijera je u velikom padu, s 33 godine sada nastupa u Čukaričkom. 

U jednom intervjuu koji je davao Andreju Kneževiču poručio je: "Bosna nikad više nigdje neće otići, tako da... Nažalost. Neće nikad više."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nasmijali su se lijepo i on i novinar koji ga je intervjuisao, ali nadamo se da će ih izabranici Save Miloševića ubrzo demantovati.

Top Komentari

Hanibal
Ima svako pravo na osobno misljenje i ne bih se puno na to obazira.
6 0
Mostarac94
Ooo micro penis zar si zivv
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti