Tadić ostavio bez daha voditeljicu na terenu, a onda potez koji će u Turskoj izazvati novi skandal!

Kapitenu Srbije to nije trebalo

Tadić ostavio bez daha voditeljicu na terenu, a onda potez koji će u Turskoj izazvati novi skandal!

Endin Čaušević

Srbija je večeras na svom terenu pobijedila Crnu Goru sa 3:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i došla na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, no svi bruje o potezima koje je napravio Dušan Tadić nakon utakmice.

Srbiji je večeras odgovarala samo pobjeda kako bi otvorila vrata Evropskog prvenstva, a domaći su i pored dosta teške utakmice to uspjeli na kraju da ostvare.

Dva gola u večerašnjoj pobjedi protiv Crne Gore postigao je sjajni Aleksandar Mitrović, no odličan je bio i Dušan Tadić.

Tadić je odigrao 100. utakmicu u dresu reprezentacije Srbije i to je krunisao na najbolji mogući način. Upisao je asistenciju kod gola za 2:1, a potom je zabio sjajan pogodak za konačnih 3:1.

Kapiten reprezentacije Srbije i nakon meča bio je u centru pažnje, a njegove fotografije kruže društvenim mrežama.

Oglasi

Tadić je prvo iznenadio voditeljicu na terenu kada je bez dresa došao dati izjavu i pokazao je svoje isklesano tijelo, a ona s igrača Srbije nije skidala pogled jer jednostavno nije mogla da odoli neočekivanom izdanju iskusnog veznjaka.

Opis nije dostupan.

S njim se našalio i golman Vanja Milinković-Savić koji je prišao kako bi "prebrojao" trbušne mišiće Tadiću što je nasmijalo i voditeljicu.

Međutim, ono o čemu se mnogo više piše na društvenim mrežama jeste detalj koji će ponovo izazvati lavinu kritika u Turskoj.

Oglasi

Tadić je ponovo pokazao tri prsta kao i prošlog mjeseca kada su ga u Turskoj žestoko osudili i kritikovali zbog toga. No, on je to očito zanemario i večeras je bio još hladnokrvniji na kritike turske javnosti.

Kapiten je u direktnom prenosu pokazao tri prsta nakon što je sudija svirao kraj, a sigurno je da će u Turskoj ovaj put reagovati još drastičnije jer su Tadiću poručili da je takav potez neprihvatljiv sve dok fudbalski hljeb zarađuje u njihovoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Opis nije dostupan.

Inače, Srbija je ostala druga na tabeli i sada ima 13 bodova i samo bod zaostatka u odnosu na lidera Mađarsku, no Mađari imaju meč manje u odnosu na Orlove. S druge strane, Crna Gora je treća s pet bodova i meč manje od Srbije.

Top Komentari

Bighorn
Pa Srbin je, krsti se sa tri prsta, nece klanjat ko pseto hahahahahahahaha Idemo na EURO, SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa kaucosi drzte se kauca hahahahahahahaha
2 7
BosanskaSvedska
A kad braca Albanci slave na svoj nacin onda srbadija opet ugrozena?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi