Psovke i uvrede odzvanjaju Koševom

Navijači nezadovoljni

Psovke i uvrede odzvanjaju Koševom

Midhat Šljivak

FK Sarajevo danas je doživjelo hladan tuš na Koševu. Bordo tim je neočekivano poražen od Širokog Brijega s 3:1 uz veoma lošu igru.

Ekipa Simona Rožmana odigrala je očajan meč protiv Širokog Brijega. Nisu napravili gotovo ništa u većini utakmice, gosti s Pecare su iskoristili šanse i kući idu s tri boda.

Očekivano, nakon okončanja utakmice navijači Bordo tima iskazali su veliko nezadovoljstvo. Rožman i ekipa ispraćeni su s terena ogromnim zvižducima.

S tribina su navijači ispraćeni brojnim uvredama, a ispratio ih je kordon policije. Pogledajte snimak.

Oglasi

Poraz od Širokog svakako je veliki udarac za FK Sarajevo i nade o osvajanju šampionske titule polako padaju u vodu, a ovakva igra nijednog navijača tima s Koševa nikako ne zadovoljava.

Loše je Sarajevo izgledalo i u Tuzli protiv Slobode gdje su nakon penala prošli u četvrtfinale Kupa. Očigledno da na pripremama nisu uhvatili formu igrači ovog tima i već se na početku sezone debelo igraju sa živcima navijača.

FK Sarajevo nakon ovog poraza ostaje na 33 boda i četvrtoj poziciji. Široki je sada šesti s 25.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Bordo tim gostuje u Brgulama kod Zvijezde 09. Ovakvom igrom teško da mogu išta i protiv najslabijeg tima na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockoglavi
Husrefovci i derbi navijaci jedva docekali da psuju i vrijeđaju.
0 1
Convict
Usta vam se naserem pitarska.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije