Problemi za Endricka u Real Madridu - Za sve je kriv Kylian Mbappe
Dolazak Kyliana Mbappea napravit će problem mladom Endricku?

Dolazak Francuza mijenja neke stvari

Problemi za Endricka u Real Madridu - Za sve je kriv Kylian Mbappe

Eldar Ganibegović

Ostalo je još samo da se zvanično potvrdi dolazak Kyliana Mbappea u Real Madrid. Međutim, dolazak francuske zvijezde mogla bi uzrokovati probleme mladom Endricku.

Nakon sage duge slobodno možemo reći godinama, konačno je Kylian Mbappe presjekao i saopštio da će na kraju sezone napustiti PSG.

Gotovo je sigurno da će karijeru nastaviti u Real Madridu. No, dok ne bude zvanično, uvijek je potrebno ograditi se.

Dolazak Francuza na Bernabeu je, dakle, skoro pa gotova stvar. No, neće svi biti sretni što on dolazi, a naročito igrači kojima će francuska zvijezda biti konkurencija.

Palmeiras bi zadržao Endricka

Real Madrid i Palmeiras su još ranije dogovorili da mladi Brazilac Endrick stigne u glavni grad Španije. To bi se trebalo dogoditi na ljeto.

Oglasi

Međutim, dolazak Kyliana Mbappea mogao bi i njemu poremetiti planove i staviti ga u drugi plan, što bi značilo manje minuta. Sve to će pokušati iskoristiti Palmeiras.

Naime, brazilski klub planira predložiti Real Madridu da 17-godišnjak ostane na posudbi do kraja 2024. godine, odnosno i jesenji dio naredne sezone.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti čelnici Real Madrida. U svemu će se dosta toga pitati i Carlo Ancelotti koji treba da odluči, naravno ako ostane na klupi Reala i iduće sezone, koliko će koristiti Brazilca. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, treba spomenuti kako Real Madrid na ljeto želi da dovede i beka Cambiasa iz Juventusa, kao i Wirtza iz Leverkusena. U svakom smislu te riječi - Galaktikosi. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

6HM6
Vi ste stvarno bolesni novinari,danas Perez izjavio da dolaskom Mbappea nista nece promijeniti dolazak Endricka ccccc
3 0
Ecosport
Endrick dolazi u Barcu i reći će da mu je to klub snova
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi