Ukrajinci doputovali u BiH, a svi su odmah vidjeli šta su stavili u opisu objave na Instagramu

Greška koju su bh. navijači odmah uočili

Ukrajinci doputovali u BiH, a svi su odmah vidjeli šta su stavili u opisu objave na Instagramu

Endin Čaušević

Reprezentacija Ukrajine doputovala je večeras u Bosnu i Hercegovinu pred utakmicu polufinala baraža koju naša selekcija igra protiv ovog tima u četvrtak na Bilinom polju u Zenici.

Voljom žrijeba odlučeno je da će Bosna i Hercegovina u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo igrati protiv Ukrajine, te je jasno da je naš tim dobio najtežeg protivnika.

Utakmica između BiH i Ukrajine igra se u četvrtak na Bilinom polju u Zenici, a Ukrajinci su već večeras doputovali u našu zemlju.

Ekspedicija Ukrajine u noćnim satima sletila je na aerodrom u Sarajevu, a nakon toga autobusom su odmah otputovali za Zenicu gdje će biti u jednom od tamošnjih hotela.

Ukrajinci će sutra navečer odraditi posljednji trening i to na Bilinom polju, dok se ujutro očekuje da će imati lagani trening u hotelu.

Oglasi

Međutim, ono što je posebno interesantno jeste objava Ukrajinaca na zvaničnoj stranici Saveza te zemlje nakon što je ekipa doputovala u našu zemlju.

Oni su objavili fotografije sa sarajevskog aerodroma i poručili da su doputovali u Bosnu i Hercegovinu, ali ono što je mnogima "upalo u oko" jeste da su se označili da su u Zenici iako su bili još uvijek u Sarajevu.

"Naš tim je već u Bosni i Hercegovini", objavili su Ukrajinci uz fotografije s aerodroma iz Sarajeva, a lokacijski su stavili da su u Zenici.

   Objava Ukrajinaca na Instagramu po dolasku na aerodrom u Sarajevu

No, čini se da je jasno zbog čega je u opisu lokacije označena Zenica, a ne Sarajevo iako su fotografije sa aerodroma glavnog bh. grada.

Naime, Ukrajinci su ove fotografije objavili kada su već doputovali u Zenicu, te su željeli očito da to znaju i njihovi navijači.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bilo kako bilo sigurno je da nas u četvrtak očekuje itekako uzbudljiva utakmica i nadamo se da će na kraju bh. selekcija slaviti i osigurati mjesto u finalu baraža za EP.

Inače, u slučaju pobjede BiH će finale igrati na Grbavici idućeg utorka protiv pobjednika iz meča Izrael - Island. Također, u slučaju poraza u istom terenu ćemo igrati protiv poraženog iz navedenog duela.

Top Komentari

Ajax11
Kada se sjetim njihovi dobrovoljaca u BiH tokom rata kod pravoslavne brače …pišaj ih tamo
6 1
NorthSide
Samo jako ukrajinci trpajte đeku i kompaniju
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi