Eldar Ćivić: “Nemam ja tu šta…”

Reakcija nakon utakmice protiv Ukrajine

Eldar Ćivić: “Nemam ja tu šta…”

Haris Zilić

Poraz od Ukrajine u finišu utakmice od 2.:1 u polufinalu baraža dosta je pogodio našu fudbalsku reprezentaciju. Razočarenje je veliko, mnogi igrači su razočarani, neki su i zaplakali.

Po završetku utkamice u mix zoni samo su rijetki davali izjave i imali snage stati pred kamere, ni u izjavama nisu krili razočarenje.

Teška noć u Zenici, jedna od najtežih u historiji našeg nacionalnog tima. Poraz koji boli jer smo odigrali jednu od najboljih utakmica u posljednje vrijeme i taktički i trkački.

Eldar Ćivić je  dobio šansu u finišu utakmice, a dok je prolazi kroz mix zonu kratko je odgovorio "Nemam ja tu šta..", novinare nije ni doživio i napustio je stadion sa kapuljačom na glavi, samo se pozdravio s jednim poznanikom. 

Teško je bilo i kaptienu Edinu Džeki koji je pognute glave napustio stadion Bilino polje i sigurno je imao ogromnu želju da na EURO-u okonča svoju blistavu karijeru.

Oglasi

I mladi Gazibegović je bio veoma razočaran iako je odigrao fenomenalnu utakmicu večeras. Fudbaler austrijskog Sturma je jedva čekao da napusti stadion i uđe u autobus, nije bio raspoložen za izjave.

Naši momci se moraju brzo trznuti jer već 26. marta igramo prijateljsku utakmicu protiv Izraela koju moramo dobiti radi samopouzdanja pred naredne akcije ove godine kada počinjemo i novi ciklus Lige nacija.

Razočarenje je ogromno, igrali smo odlilčno 80 minuta, a onda pad koji je teško objasniti. Dva gola Ukrajinaca za preokret i totalni šok.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju dodajmo da će Ukrajina u finalu baraža igrati protiv Islanda koji je dekalsirao Izrael rezultatom 4:1.

Top Komentari

Zulfikar
“Prijateljska” protiv tkz. Izraela???????????????????!! Dali ste vi normalni sjeme vam se zatrlo ako Bog da svima vama koji ste ugovorili tu utakmicu s çifutima, fujjjjjjj. Stid me je gdje sam rodjen…..
2 11
Ende
Glavu gore Civicu, nisi se ti sam pozvao u reprezentaciji niti ubacio u igru... savez i tvoji menadzeri treba da odgovore narodu
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti