Bit će suza! Luka Modrić je dobio vijest koju nije želio čuti ni pod razno: "Neka ga Allah zaštiti"
Foto: Pixsell

Neki Modrićevi fanovi ne mogu doći sebi

Bit će suza! Luka Modrić je dobio vijest koju nije želio čuti ni pod razno: "Neka ga Allah zaštiti"

Admin Čaušević

Ako prvog 1. june bude plakalo nebo iznad Wembleya mnogi će reći to je zato što Luka Modrić odlazi iz Real Madrida. Ta bolna vijest posljednjih sati stiže iz španije i to iz pouzdanih izvora. 

Ostaje ili odlazi. Baš kao i yo-yo. Takva situacija je sa Modrićem posljednjih dana, sedmica, a na neki način i mjeseci. Ali izgleda da je sada došao i definitivni kraj 12-godišnjoj eri.

Pouzdani Relevo koji je izuzetno dobro upućen u dešavanja u Real Madridu je u popodnevnim satima plasirao vijest kako će 38-godišnji veznjak na kraju sezone napustiti Kraljeve.

Isti izvor tvrdi da su u Realu već odlučili da Arda Guler bude nasljednik Hrvata te je to jedan od razloga zašto neće doći do potpisa novog ugovora.

Trenutna situacija je takva da Real neće produžiti saradanju s Modrićem te da Hrvat može početi s pakovanjem kofera i traženjem novog kluba gdje će završiti karijeru.

Oglasi

Zaista je nemoguće opisati šta se dešava sa Modrićem jer se učestalo situacija mijenja. Proteklih dana je slutilo na nastavak saradnje, ali sada je stigao hladan tuš.

Navodno je Modrić bio pristao na značajno smanjenje plate, veće od 50 % kako bi dobio novi ugovor, ali su u Realu odlučili da završe saradnju sa osvajačem Zlatne lopte.

Vijest je sasvim očekivano odjeknula među Realovim i Modrićevim fanovima. Posebno se to odnosi na navijačke stranice iz Saudijske Arabije.

"Neka Allah zaštiti ovaj rastanak da se isti ne desi. Moje srce je sumnjičavo i tvrdoglavo se bori. Rastanak me ubija bez borbe", poručio je jedan od fanova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je do sada skupio 531 nastup za Real i osvojio 25 trofeja. Ima priliku za još jedan. Riječ je o Ligi prvaka i to bi definitivno bio prelijep kraj jedne bajkovite priče.

Ukoliko se zaista završi Modrićeva era među Los Blancosima nema sumnje da će Hrvat zaplakati od silnih emocija jer je oduvijek govorio da je Real njegov drugi dom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
ABD da ode. Čovjek mi nije mrzak ali dabogda umro, napišete još tekst o sahrani i onda se sjećate samo godišnjica **** vam on mater
2 2
Asam85
Ljudi, da li ste normalni?! Odmorite bar jedan dan bez Modrića, koji vam je racku, kao da mu je tata urednik portala.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti