Navijači Juventusa ga tek sada obožavaju: U jednoj ruci šampanjac, u drugoj sestra Interove zvijezde

McKennie ima sve što treba za sreću

Navijači Juventusa ga tek sada obožavaju: U jednoj ruci šampanjac, u drugoj sestra Interove zvijezde

Edmir Škorić

U srijedu navečer Juventus je na Olimpijskom stadionu u Rimu savladao Atalantu sa 1:0 i tako stigao do trofeja u Kupu Italije.

Sezona za Juventus nije bila tako dobra, ali sam kraj je ipak donio radosti navijačima i fudbalerima ovog tima. Stara dama je imala puno problema tokom meča sa Atalantom, ali je golom Dušana Vlahovića stigla do prvog trofeja od 2021. godine.

Ovo je bio 15. trofej u Kupu za Bianconere, koji će od naredne sezone gotovo sigurno biti bez Massimiliana Allegrija, kojeg će, navodno, zamijeniti trener Bologne Thiago Motta, mada bi to bila čudna odluka jer je Motta svoj tim uveo u Ligu prvaka.

Bilo kako bilo, Juventus može i mora puno bolje, bit će određenih promjena i u igračkom kadru, jasno je da je dominacija torinskog tima prošlost i da čelnici kluba žele što prije da ponovo zauzmu tron u Italiji.

Juventusov veliki rival Inter slavio je ove, Napoli prošle, a Milan pretprošle sezone. Sve su to veliki Juveovi rivali, no navijači ipak imaju "posebnu mržnju" sa Interovcima, pa ih je stoga obradovala fotografija njihvoog prvotimca Westona McKenniea, koji je na terenu držao šampanjac za slavlje, ali i djevojko po imenu Chiara. Inače, ova ljepotica preziva se Fratessi i sestra je zvijezde Intera Davidea Fratessija.

Oglasi

Njih dvoje su odavno u vezi, ali Interovi navijači ga slave kao junaka koji je "dobio sve što mu pripada" i koji je "maznuo sestru Interovom igraču".

Ko zna kako Chiarin brat Davide gleda na ovu vezu, no sigurno je da u takvim momentima fudbalsko rivalstvo ipak zna da padne u drugi plan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Hahahahahhahahaha jao naslova Jao informera Jao kurira
3 0
E.Car
A kome bi bilo drago da mu crnjo trpa sestru?!?!?!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi