Bajić: Olimpic je recept za Široki Brijeg

Bajić: Olimpic je recept za Široki Brijeg

A. Beganović

Poraz od Zvijezde pokvario je atmosferu u svlačionici Drine, koja sad protiv Širokog Brijega mora da učini sve kako bi trijumfovala.

"Moji igrači su u Gradačcu izvukli određene pouke i vjerujem da će na terenu protiv Širokog Brijega pružiti partiju kao protiv Olimpica. Ako budemo imali takav pristup onda je to dobitna formula za novu pobjedu", tvrdi trener Drine Srđan Bajić.

Igračima nije potreban poseban motiv pred ovako važnu utakmicu.

"Svako od nas igrača koji počnu ovaj meč mora da ostavi srce na terenu. Moramo da budemo maksimalno borbeni i agresivni. Široki Brijeg je neugodan i kvalitetan protivnik, tako da ne smijemo praviti nikakve greške", rekao je veznjak Drine, Dejan Blagojević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Srđan Bajić u ovom susretu neće moći da računa na požutjelog Aleksandra Ilića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.