Direktor Crvene zvezde na Piroti, ide li Cimirot u Beograd?

Fudbaler Sarajeva u Srbiji?

Direktor Crvene zvezde na Piroti, ide li Cimirot u Beograd?

Gojko Cimirot, bosanskohercegovački reprezentativac iz redova FK Sarajevo, karijeru bi mogao nastaviti u susjednoj Srbiji. 

Naime, na posljednju utakmicu prvog kola BHT Premijer lige BiH između Sarajeva i Drine doputovao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a glavni povod njegovog dolaska leži u želji za dovođenjem Gojka Cimirota. 

Beogradski velikan je već neko vrijeme zainteresovan za 22-godišnjeg veznog nogometaša Sarajeva i bosanskohercegovačke reprezentacije i do kraja prijelaznog roka čelnici Crvene zvezde će učiniti sve da uspješno finaliziraju transfer.

Podsjećamo, Cimirot je svojim prošlosezonskim predstavama skrenuo pažnju nekoliko inostranih klubova, među kojima su Grasshoppers, Basel, HSV i turski Bursaspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.