Dujaković: Igramo dobro, ali može još bolje

Junak Krupine pobjede

Dujaković: Igramo dobro, ali može još bolje

Krupa je juče nakon velike borbe savladala Široki rezultatom 1:0.

Junak devete pobjede Banjalučana u bh. šampionatu bio je Nikola Dujaković, koji je krajem prvog poluvremena zatresao mrežu Širokobriježana i tako odveo svoj tim do trećeg mjesta na tabeli.

"Ostvarili smo veliku pobjedu. Široki je jedan od velikana bh. fudbala, tako da ovaj trijumf dobija još više na značaju. Drago mi je što sam stigao do prvenca u Premijer ligi i sigurno da mi mnogo znači zbog samopouzdanja", rekao je Dujaković za SportSport.ba.

Vezni fudbaler Krupe se nada da će njegov tim u nastavku sezone biti na još višem nivou.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Malo ko je očekivao da ćemo pred kraj prvog dijela sezone biti na visokom trećem mjestu. Igramo jako kvalitetno, a da smo imali malo više sportske sreće u nekoliko utakmica, mogli smo biti i bolje pozicionirani. Dobri rezultati nam daju još veći motiv, međutim, ne letimo visoko već pokušavamo da pružamo što bolje partije iz kola u kolo", izjavio je Dujaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi