Džeko, Ibričić, Ćatić i odbojkaši odali počast žrtvama

Prisustvovali dženazi u Potočarima

Džeko, Ibričić, Ćatić i odbojkaši odali počast žrtvama

Danas se u Potočarima obavila dženaza 175 žrtava genocida u Srebrenici, a njoj su prisustvovala i neka poznata lica domaćeg sporta. U Potočarima su danas, između ostalih, boravili Edin Džeko, Senijad Ibričić i Adnan Ćatić.

Bh. reprezentativci Džeko i Ibričić su bili u pratnji pripadnica organizacije "Majke Srebrenice" uz koje su ispratili pokop žrtava genocida koji se desio na današnji dan 1995. godine. Treba istaći i da je Džeko javno poslao poruku u kojoj se suosjeća sa Srebreničanima, a istu je moglo vidjeti nešto manje od milion i po njegovih fanova koji dolaze iz cijelog svijeta. Također, i Adnan Ćatić je odao počast žrtvama putem svog Facebook profila.

U Potočarima su boravili i reprezentativci naše zemlje u sjedećoj odbojci, koji su pravi heroji Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.