Ecos u derbiju bolji od Violete

Karlovačko Mininogometna liga BiH grupa Vitez

Ecos u derbiju bolji od Violete

A. Beganović

Proteklog vikenda na terenima SRC Romari odigrani su susreti 7. kola Karlovačko Mininogometne lige Bosne i Hercegovine grupa Vitez.

U derbiju kola Ecos je rezultatom 2:0 savladao Violetu. U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u drugom Berović i Lovrinović donijeli pobjedu Ecosu.

Četiri pogotka postigao je Mirko Čečura, a jedan Šehaganović u ubjedljivoj pobjedi Leicestera nad Diamond Clubom (5:0), dok u duelu Veselih Rudara i Raffaella nije bilo pobjednika.

Rezultat je glasio 4:4. Dva pogotka za Vesele Rudare postigao je Šljivić, a po jedan Aždajić i Begić, dok je dva za Raffaello postigao Kuduzović, a po jedan Matos i Budimlić.

Utakmica između Medice i Wannea je odgođena, dok je slobodan u 7. kolu bio Eurodom.

Na tabeli vodi Ecos sa 16 bodova, Raffaello je drui sa 14, a Violeta treća sa 13 bodova. Mladen Čećura iz ekipe Raffaello je vodeći strijelac dosadašnjeg dijela lige sa 12 golova, slijede Anes Kuduzović (Raffaello) 8, Edib Sikira (Medica) 7, Mirko Čečura (Leicester) 7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi