Hasanbegović: Protiv Engleske ćemo pružiti svoj maksimum
FOTO: nfsbih.ba

BiH sutra protiv Engleske

Hasanbegović: Protiv Engleske ćemo pružiti svoj maksimum

A. Beganović

Bosanskohercegovačka reprezentativka i igračica SFK 2000 Sarajevo, Melisa Hasanbegović priprema se u zeničkom Trening kampu i sa nestrpljenjem očekuje sutrašju utakmicu sa Engleskom, piše službena stranica Fudbalskog saveza BiH.

„Velika je čast za nas igrati protiv Engleske koja je treća u svijetu. Ne možemo očekivati previše u rezultatskom smislu, ali možemo pružiti najbolje od sebe, pokazati kako se borimo i koliko vrijedimo kao ekipa", za službenu stranicu Fudbalskog saveza BiH je istakla Melisa Hasanbegović.

„Zadovoljna sam urađenim. Pobjede protiv Srbije i Estonije pokazuju da ženski fudbal u BiH, a i mi napredujemo. Ne možemo biti na prva dva mjesta, ali imamo velike šanse da ostanemo na trećoj poziciji što bi bilo jako dobro za nas. U posljednjih 4-5 godina ženski fudbal je u ekspanziji kako u Evropi, tako i kod nas. Napravili smo nekoliko velikih koraka u reprezentaciji, ali i na klupskom nivou. Iskreno se nadam da ćemo ovako i nastaviti, da će se svake godine nešto novo dešavati i da ćemo biti još bolje", dodala je igračica SFK 2000 Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti