Karačić: Nadam se da ćemo ovaj put biti koncentrisaniji

Pred meč sa Slobodom

Karačić: Nadam se da ćemo ovaj put biti koncentrisaniji

M. Maksimović

Vitez je na otvaranju sezone pomrsio računicu Branku Karačiću i njegovim izabranicima koji su u finišu ispustili pobjedu koju su i s igračem manje bili zaslužili. Derbi protiv Slobode koji je na programu sutra navečer najavljen na željeni način, ali je prema Karačićevom mišljenju u neku ruku i dobro što se nije pobijedilo, pošto će kod igrača motiv ovog puta biti još i veći.

“Teško je danas doći do bodova protiv koga god da igraš u što nas je nedavno uvjerio Vitez. Sloboda je danas kvalitetna ekipa koja nije slučajno tu gdje jeste. Smatram da ih je trofeja u prošloj sezoni koštalo igranje na dva fronta“, kazao je Karačić za SportSport.ba, dodajući da ipak vjeruje u ostvarenje cilja bez obzira na probleme sa kojima se suočio posljednjih dana.

“Igramo na svom stadionu što je prednost, a nadam se i da će igrači biti bolje koncentrisani nego protiv Viteza koji nam je postigao pogodak tri minute pred kraj“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Širokog sutra na raspolaganju neće imati Zorana Plazonića koji je na utakmici protiv Viteza isključen u ranoj fazi.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi