Krupa želi nastavak serije

Lider Prve lige RS

Krupa želi nastavak serije

Banjalučka Krupa na pravom je putu da postane novi član Premijer lige BiH. Izabranici Slobodana Starčevića na šest kola do kraja prvenstva RS imaju četiri velika boda prednosti u odnosu na Mladost iz Velike Obarske. 

Banjalučani su svjesni da su na korak od zacrtanog cilja, ali i pored te činjenice fudbaleri Krupe sa oprezom ulaze u svaki naredni meč.

"Idemo ekipi koja je pobijedila dvije mozda i najčvršće ekipe u prvenstvu, Borac i Tekstilac, tako da Gradiščani predvođeni iskusnim trenerom Stojnićem pozivaju na ozbiljnost i oprez. Mi smo se u ovoj sedmici spremali u jednom miru, s obzirom na prednost u odnosu na Mladost i uz činjenicu da nam se u ekipu vraćaju Koljić i Mirković", rekao je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe. 

Sličnog mišljenja je i Nikola Dujaković, fudbaler Banjalučana.

"Dobar posao smo napravili u prošlom kolu. Uspjeli smo da zabilježimo nova tri boda, a na ruku nam je išao i rezultat u Velikoj Obarskoj. Šanse za osvajanje šampionata sada su nam mnogo veće, međutim, smatram da ne smijemo sebi dozvoliti nikakvo opuštanje", rekao je Dujaković, te je dodao:

"Za vikend putujemo u Gradišku, gdje ćemo snage odmjeriti sa ekipom Kozare. Radi se o kvalitetnoj ekipi, koja će u meč sigurno ući dosta rasterećeno. Mi naravno idemo po pobjedu i naravno da ćemo se dobro potruditi kako bi opravdali poziciju na tabeli".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Duel Kozare i Krupe na rasporedu je u subotu od 16.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi