Lulić stiže na preglede, upitan nastup protiv Velsa

Povrijedio se jučer

Lulić stiže na preglede, upitan nastup protiv Velsa

E. Škorić

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Senad Lulić zadobio je povredu u jučerašnjem meču protiv Frosinonea.

Nemamo tačne informacije, nemaju ih niti italijanski medijim, što se dogodilo Luliću, ali on je posljednjih 20-ak minuta igrao s bolovima. 

Trener Lazija nije imao pravo na izmjenu kada je Lulić doslovno stao nasred terena i uhvatio se za noge. Bilo je evidentno da je povrijeđen, no odlučio je nastaviti utakmicu iz gore pomenutog razloga.

On bi trebao danas da stigne na okupljanje u Zenicu, a sekretar stručnog štaba bh. reprezentacije Elmir Pilav objasnio nam je što će biti s Lulićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Naši doktori će ga pregledati i onda će biti ustanovljena težina povrede i saznat ćemo hoće li on moći da igra u narednim utakmicama protiv Velsa i Kipra", rekao nam je Pilav.

Bude li Lulićeva povreda ozbiljnija, onda će selektor Mehmed Baždarević baš biti u problema, budući da zbog povrede ne može da računa niti na Edina Džeku, a zbog kartona nema Muhamed Bešića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.