Mehmed Janjoš napustio kormilo Jedinstva

Bihaćki prvoligaš bez trenera

Mehmed Janjoš napustio kormilo Jedinstva

Mehmed Janjoš podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera federalnog prvoligaša Jedinstva iz Bihaća. 

Iskusnom Janjošu ovo je ujedno treći odlazak sa klupe Jedinstva u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, a u razgovoru za SportSport.ba otkrio je razloge zbog kojih se odlučio na ovakav potez.

"Donio sam odluku da se povučem, jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene u Jedinstvu. Nešto se mora mijenjati", izjavio je Janjoš, a potom dodao: 

"Ovim putem želim se zahvaliti stručnom štabu, Upravi kluba, svojim igračima i naravno vjernim navijačima Jedinstva. Oni i dalje trebaju biti sastavni dio kluba, jer bez navijača se ne može napredovati", zaključio je na kraju nekadašnji trener Sarajeva. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo u novu sezonu nije ušlo na najbolji mogući način, obzirom da su zabilježena dva poraza u isto toliko odigranih utakmica. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti