Muslimović: Glavu gore da vam je ja ne bih dizao gore

Oglasio se preko Facebooka

Muslimović: Glavu gore da vam je ja ne bih dizao gore

Kao što već i ptice na grani znaju, reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u četvrtak navečer na Kipru rezultatom 3:2.

Mnogi bivši fudbaleri naše reprezentacije ostavili su svoj komentar na razne načine nakon jednog od najtežih poraza u historiji reprezentacije, a jedan od njih je i Zlatan Muslimović.

Bivši napadač PAOK-a oglasio se preko društvenih mreža:

"Džeksone moj dragi, nikoga se ne trebate stiditi i nikome se ne trebate izvinjavati. Glavu gore, osmijeh na lice i poderite g***ve ovima iz Gibraltara, vi ste bolan jedina svijetla tačka ovog naroda. Valjda znate da se u životu udara po onome ko radi, a ne po onome ko ne radi ništa. Zato glavu gore da vam je ja ne bih dizao gore! Vi ste ponos ove države!!! Ljubi vas babuka sve", napisao je Muslimović na Facebooku. 

Podsjetimo, Zmajevi naredni meč igraju sutra na Gibraltaru i pobijediti moraju ukoliko žele ostati u trci na drugom pozicijom u grupi. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi