Nastavljena "mrtva trka" Jurčevića i Malčića

Lista strijelaca Prve lige FBiH

Nastavljena "mrtva trka" Jurčevića i Malčića

A. Beganović

Proteklog vikenda odigrano je 11. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine nakon kojeg se na samom vrhu liste strijelaca nalaze dva fudbalera.

Napadač Čapljine, Zdenko Jurčević, te napadač GOŠK-a, Željko Malčić, u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli su po 11 pogodaka i do samog kraja borit će se za titulu najboljeg topnika Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Iza Jurčevića i Malčića na listi strijelaca nalazi se fudbaler Metalleghea, Mirza Kovač, koji je postigao sedam pogodaka, dok su se po šest puta u listu strijelaca upisali Senad Mujuć (Radnički), Rijad Pljevljak (Bratstvo), te Bajro Spahić (Rudar).

Lista strijelaca Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine:

Zdenko Jurčević (Čapljina) i Željko Malčić (GOŠK) - 11 pogodaka

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mirza Kovač (Metalleghe) - 7 pogodaka

Senad Mujuć (Radnički), Rijad Pljevljak (Bratstvo) i Bajro Spahić (Rudar) - 6 pogodaka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.