NSBiH objavio izgled novog dresa reprezentacije

Adidas za BiH pripremio novi dres

NSBiH objavio izgled novog dresa reprezentacije

E. Čaušević

Nogometni Savez Bosne i Hercegovine objavio je izgled novog dresa reprezentacije.

NSBiH je na svom zvaničnom sajtu objavio sliku novog dresa reprezentacije BiH u kojem će naši reprezentativci nastupati u utakmicama baraža protiv Irske.

Već 13. novembra u Zenici dočekujemo Republiku Irsku i ovom prilikom izabranici Mehmeda Baždarevića nosiće plave dresove sa tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar, kada će prvi put biti prezentovan gostujući dres.

Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.

Nadamo se da će novi dres biti sretan za naše reprezentativce koji već u petak u Zenici igraju prvu utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fotogragiju novog dresa objavio je i kapiten Edin Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti