Nurkić: Sad bi svi smjenjivali, tjerali, udarali

Oglasio se naš košarkaš

Nurkić: Sad bi svi smjenjivali, tjerali, udarali

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić oglasio se nakon sinoćnje utakmice naše reprezentacije protiv Grčke na Bilinom Polju. 

Izabranici Mehmeda Baždarevića nisu uspjeli da pobjede Grčku i sada više ništa nije u našim rukama kada je u pitanju plasman na Svjetsko prvnestvo.

Nakon meča viđene su i neke nemile scene, a kako to obično i biva, naši navijači su bili nezadovoljni mnogim stvarima. Povodom toga glasio se i Nurkić koji je rekao da uz Zmajeve treba biti i kada pobjeđuju i kada ne ide dobro.

"Svi bi sad tjerali, udarali, smjenjivali...Niko ne valja. Ali, znam da ima i pravih koji su uz 'Zmajeve' uvijek, i kada je dobro i kada je slabije. Oni su sve što imamo i za nas su najbolji", napisao je Nurkić na Facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi