Ognjen Đelmić napušta Debrecen

Klub ga ne želi u svojim redovima

Ognjen Đelmić napušta Debrecen

M. Šljivak

Bh. fudbaler Ognjen Đelmić uskoro će napustiti ekipu Debrecena.

Ovaj 28-godišnji vezni fudbaler već mjesecima unazad ne igra u prvom timu mađarskog tima i odavno je među otpisanim igračima.

Iako ima još godinu i po dana, Đelmić će vjerovatno ovog ljeta već napustiti Debrecen. Činjenica da nikako ne igra teško pada ovom fudbaleru i u narednim danima on bi mogao raskinuti ugovor s ovim timom.

Đelmić je član mađarskog tima postao u februaru 2016. godine. Stigao je iz sarajevskog Željezničara, ali je ovog januara otpisan od stručnog štaba Debrecena i igrao je za rezerve u proteklih šest mjeseci.

Protekle sezone je nastupio u 13 utakmica u svim takmičenjima, a pored Debrecena i FK Željezničar, tokom karijere je nastupao još za tokom svoje karijere još je igrao za Čelik, Borac, Olimpic, Drinu, Zvijezdu, Laktaše, Rad...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi