Orašje namučilo Želju
Plavi ne briljiraju ni u malom fudbalu...

Bajramski malonogometni turnir

Orašje namučilo Želju

Favoriti su ubilježili pobjede i u dva susreta 1. kola grupe B na 17. bajramskom malonogometnom turniru koji se igra u KSC Skenderija u dvorani Mirza Delibašić.

Željezničar je uz dosta muke savladao Orašje rezultatom 5:4. Sarajlije su bolje otvorile utakmicu i vrlo rano došle u vodstvo. Plavi su se u finišu susreta opustili pa su se gosti sa Save približili na svega gol zaostatka, no nisu uspjeli da u potpunosti preokrenu rezultat.

U drugom meču Vrbanjuša, inače organizator turnira deklasirala je Travnik sa 7:1 i tako ustoličila na prvo mjesto Grupe B.

Rezultati 1. kola
Grupa A
Sarajevo – Velež 1:3
Olimpija – Sloboda 2:0

Grupa B
Željezničar – Orašje 5:4
Vrbanjuša – Travnik 7:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.