Pioniri Čelika i Radnika remizirali u Zenici

Premijer liga za pionire, 15.kolo

Pioniri Čelika i Radnika remizirali u Zenici

D. Kurbegović

Nakon što su jučer seniori Čelika izgubili od Širokog Brijega, dok su juniori također u Zenici poraženi od Mladosti iz Doboja kod Kaknja. 

Danas su na Kamberovića polju pioniri Čelika dočekali ekipu Radnika u okviru 15. kola Premijer lige. Na kraju u meču gdje je viđeno dosta toga falili su samo golovi, tako da je utakmica završena rezultatom 0:0.

Zeničani su prije ovog kola imali sedam bodova te su zauzimali 10 mjesto od 12 ekipa, dok je Radnik prije ovog meča bio na sedmoj poziciji s 20 osvojenih bodova. Gosti su u utakmicu ušli kao favoriti, ali crno-crveni su pokazali da iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Nakon nekoliko prilika s obje strane, prvo poluvrijeme završeno je bez golova 0:0.

U drugom dijelu očekivali se da gosti krenu ofanzivnije prema gol domaćina, ali izabranici Nijaza Hrustanovića zatvorili su prilaze ka svome golu i na kraju osvojili bod, budući da je utakmica završena bez golova, čime sigurno zadovoljniji mogu biti domaći nogometaši.

Premijer liga za pionire, Čelik-Radnik 0:0

Čelik: Mlačo, Selimanović, S.Kovač, T. Kovač, Mahmić, Helja, Begić, Durmiš, Beganović, Sibalo, Bahtić. Trener: Nijaz Hrustanović.

Radnik: Mitrović, Mirić, Gavrić, Petrović, Vuković, Trakilović, Manojlović, Cvijanović, Vasilić, Smiljić, Jovanović. Trener: Ognjen Subotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi