Razočarenje u Borcu: U Širokom je bilo svega osim sporta

Nezadovoljni nakon ispadanja

Razočarenje u Borcu: U Širokom je bilo svega osim sporta

M. Šljivak

Fudbaleri Borca ispali su u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine od ekipe Širokog Brijega. 

Tim iz Banja Luke je poražen u srijedu na Pecari s 2:1, a nakon poraza članovi Borca bili su vidno nezadovoljni ponašanjem domaćeg rukovodstva u finišu meča.

"Tih posljednjih deset minuta utakmice bih volio da brzo zaboravim, ali to nikad neću moći. Dešavalo se ono što nikad ne bih očekivao u Širokom Brijegu. Ali, i pored toga, mi svoj cilj nismo ostvarili", rekao je trener banjolučkog tima Vlado Jagodić.

Draško Ilić, predsjednik ovog kluba također se osvrnuo na meč u Širokom.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ono što se dešavalo u posljednjih deset minuta teško da se može nazvati sportom. Jedan takav pritisak oni nikad nisu doživjeli u Banja Luci", istakao je Ilić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.