Regoje: Protiv Viteza pristup mora biti kao protiv Zrinjskog

Stoper Čelika za SportSport.ba

Regoje: Protiv Viteza pristup mora biti kao protiv Zrinjskog

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika protiv Viteza igraju veoma važnu utakmicu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. 

U ljetnom prelaznom roku na Bilino polje je stigao i iskusni stoper Bojan Regoje, koji će pokušati svojim iskustvom pomoći ekipi u borbi za opstanak. Ovaj stameni stoper protiv Zrinjskog je odigrao veoma dobru utakmicu, te su navijači Čelika zadovoljni njegovim debijem u crno-crvenom dresu.

Uoči gostovanja u Vitezu umjereni je optimista, te je zadovoljan izborom novog kluba i kompletnom atmosferom u klubu s Bilinog polja.

"Najbitnije je da je ekipa odigrala dobro protiv Zrinjskog, nas nove koji smo došli u klubu ovog ljeta ostali momci su veoma dobro primili. Nadam se da smo igrom već u prvom susretu opravdali očekivanja, mi svakako možemo da žalimo, mogli smo i do pobjede protiv Zrinjskog, ali šta je tu je idemo dalje. Bilo je zaista fenomenalno igrati pred velikim brojem navijača, ja se nadam da će tako biti i u nastavku sezone " ističe Regoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik u Vitez ide na pobjedu.

"Čeka nas težak protivnik, Vitez je protiv Sarajeva pokazao kvalitet. Naravno da mi idemo tamo po pozitivan rezultat, moramo ponoviti pristup protiv Zrinjskog i onda rezultatn neće sigurno izostati. Dosta će nam značiti podrška navijača, nadam se da će nam to biti dodatni vjetar u leđa. Mislim da možemo nadoknaditi minus od osam bodova za Metallegheom, ima još dosta utakmica i oni će negdje kiksati. Mi idemo od utakmice do utakmice, ali se nadam na kraju da možemo ostvariti cilj" kazao je za SportSport.ba Bojan Regoje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi