Sabahudin Jusufbašić ostaje u Travniku?

Prvi strijelac Prve lige Federacije

Sabahudin Jusufbašić ostaje u Travniku?

S. Mlaćo

Sabahudin Jusufbašić, prvotimac Travnika i prvi strijelac Prve lige Federacije iza sebe ima poluseezonu iz snova. 

Jusufbašić je u ligi postigao 14 pogodaka  u 15 utakmica, a dodao je i jedan kup takmičenju. Jedan je od najzaslužniih za trenutno drugo mjesto popularnih Vezira koji su tako jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman u Premijer ligu.

Jusufbašić je danas održao sastanak sa Nihadom Selimovićem, jednim od čelnih ljudi kluba iz Travnika, a tema je bila njegov ostanak na Piroti.

"U Travniku se osjećam veoma lijepo. Igramo dobro što pokazuje i drugo mjesto. Iza sebe imam sjajnu polusezonu, tako da ne želim ići pod svaku priliku. Za sada sam igrač Travnika i ostat ću ukoliko ne dođe neka pravo dobra ponuda. To sam rekao i čelnicima kluba  i situacije je  jasna", kazao je Jusufbašić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prema transfermarktu Jusufbašić je trenutno najskuplji igrač Prve lige Federacije, a njegova cijena iznosti 300.000 Eura. Svakako da će i ambicije Travnika u mnogome ovisiti o njegovom ostanku na Piroti, a sve bi trebalo biti poznato početkom 2017.godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi