Sadiković: Dolazimo se nadigravati

Goraždani respektuju Budućnost

Sadiković: Dolazimo se nadigravati

A. Beganović

Derbi susret 25. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Banovićima će odigrati domaća Budućnost i Goražde.

Budućnost i Goražde još uvijek se nadaju plasmanu u Premijer ligu, no nakon današnjeg susreta poražena ekipa će i definitino otpasti iz trke za ulazak u društvo najboljih bh. klubova.

Fudbaleri ekipe iz grada na Drini, koje u posljednje vrijeme uspješno s klupe predvodi Denis Sadiković, u Banoviće se dolaze nadigravati, što nam je potvrdio i šef stručnog štaba.

"U Banoviće dolazimo bez bilo kakvog pritiska. Idemo se nadigravati, pa neka na kraju pobjedi bolji", za SportSport.ba kaže Sadiković, koji je u dosadašnja tri susreta na klupi Goražda upisao dvije pobjede i poraz.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Repsektujemo Budućnost, upoznati smo sa svim kvalitetama ekipe iz Banovića, ali i s manama, koje ćemo pokušati iskoristiti. Vrijeme će biti idealno za igru, dolazimo otvorenog garda, tako da očekujem lijepu fudbalsku predstavu i mnogo dobrih poteza zbog kojih publika dolazi na stadione", zaključio je Sadiković za kojeg čelni ljudi Goražda imaju samo riječi hvale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.