Salihamidžić: Džeki je potrebno malo više vremena
FOTO: EPA

Komentarisao bh. trio iz Rome

Salihamidžić: Džeki je potrebno malo više vremena

Legendarni bh. fudbaler Hasan Salihamidžić za italijanske medije je prokomentarisao naš trio iz Rome. 

Salihamidžić (39) je svojevremeno sa uspjehom nastupao u Italiji noseći dres Juventusa, a i danas pomno prati situaciju u Seriji A i italijanskim novinarima je bilo interesantno za čuti što misli o bh. koloniji iz Rome. 

"Prošle godine sam bio u Rimu gdje danas igraju tri fantastična igrača, tačnije Pjanić, Zukanović i Džeko. Što se tiče Džeke, njemu treba malo više vremena da se privikne na Italiju i to izgleda sve bolje", kazao je Salihamidžić, dodavši:

"Ne znam hoće li Roma uspjeti zadržati Pjanića kojeg traže svi najveći evropski klubovi. Vidjet ćemo šta će biti", dodao je Salihamidžić na kraju.

Salihamidžić je u Italiji nastupao u periodu od 2007. do 2011. godine kada je potom prešao u Wolfsburg u kojem je ujedno i okončao svoju bogatu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi