Senad Mujić pojačao Budućnost iz Banovića

Senad Mujić pojačao Budućnost iz Banovića

M. Mehinović

Da imaju ozbiljne namjere da napadnu prvo mjesto, i plasman u Premijer ligu BiH, čelnici Budućnosti iz Banovića pokazali su dovođenjem još jednog provjerenog igrača. 

Naime, iskusni 35-godišnji napadač Senad Mujić novi je član prvoligaša Budućnosti iz Banovića. Mujić dolazi iz redova Orašja, za koji je nastupao u prvom dijelu sezone, i gdje bio jedan od najboljih igrača. Mujić je u svojoj karijeri nosio dresove mnogih bh. klubova, a najveći trag je ostavio igrajući za Slobodu, i upravo Orašje čiji je dres nosio u tri navrata. Uz to, nastupao je još i za Čelik, Laktaše, Kozaru, Radnički i Slogu iz Tojšića gdje je i ponikao. 

Podsjetimo da su prije Mujića, Budućnost pojačali Muhamed Mujić koji je stigao iz tuzlanske Slobode na šestomjesečnu posudbu, te povratnik u redove zeleno-crnih Muris Pirić koji je stigao iz gradačačke Zvijezde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi