Stevanović još nije siguran, Popović pojačao odbranu

Novosti iz Čapljine

Stevanović još nije siguran, Popović pojačao odbranu

M. Maksimović

Angažman golmana Stefana Stevanovića u Čapljini još nije siguran, dok je novi stoper u timu Tome Raguža, Dejan Popović koji je posljednji angažman imao u banjolučkom Borcu za koji je nastupao i u Premijer ligi.

Čapljina je u posljednjoj pripremnoj utakmici s 2:0 porazila Radomlje, dok je naredni meč zakazan za 21. februar u Međugorju kada će na suprotnoj strani stajati Sloga iz Siminog Hana.

Generalna proba protiv Leotara na programu je 25. februara na stadionu Bjelave gdje će Čapljina i na otvaranju proljetnog dijela prvenstva dočekati Bosnu iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ukoliko nastavimo igrati kao protiv Radomlja, možemo se nečemu nadati. Ispod ovog nivoa ne bi trebali ići”, rekao je Tomislav Raguž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi