Tatar: I u Lukavcu idemo na pobjedu

Velež jučer savladao Bratstvo

Tatar: I u Lukavcu idemo na pobjedu

M. Maksimović

Kada je bilo najpotrebnije Kerim Tatar postigao je lijep pogodak za Velež, izjednačio je rezultat u duelu s Bratstvom, te dao značajan doprinos za jučerašnji trijumf nad gostima iz Gračanice.

Na kraju je bilo 2:1, a mladi fudbaler vjeruje da je i jučerašnja pobjeda vjetar u leđa za mladi Veležov tim koji želi nastaviti pobijeđivati.

“Bilo je teško jer je Bratstvo kvalitetan protivnik. Imali su i prednost koju smo srećom na vrijeme uspjeli anulirati. Drago mi je što sam bio strijelac pogotka za izjednačenje. Zaslužena pobjeda na kraju i nada da ćemo i na narednim utakmicama bilježiti trijumfe“, rekao je Tatar.

Velež je u narednom kolu gost u Lukavcu kod Radničkog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ni tamo neće biti lako, ali ako trud i želja budu kao na jučerašnjoj utakmici onda sam uvjeren da ćemo pobijediti“, dodao je.

Tatar je ove sezone najbolji Veležov strijelac.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi