Tojaga: Svaka im čast, neki nas misle gurnuti još dublje

Trener Veleža ljut na sudije

Tojaga: Svaka im čast, neki nas misle gurnuti još dublje

D. Kurbegović

Nogometaši Veleža danas su u Kaknju doživjeli još jedan poraz u Premijer ligi.

Mostarci su se danas publici u Kaknju prikazali u dobrom svjetlu, dugo su držali neriješen rezultat, a onda je rezervista Dilaver domaćoj ekipi donijeo sva tri boda.

Nakon utakmice frustriran i ljut je bio trener gostujuće ekipe Zijo Tojaga, kojem su očito zasmetale neke sudijske odluke na današnjoj utakmici.

"Čestitam Mladosti na pobjedi, danas smo imali jednu ponovljenu sliku. Ja ne želim komentarisati suđenje niti da se vadim na to. Nek oni rade što misle da rade, ako Veležu smatraju da ne treba ništa, da ga treba još dublje gurnuti svaka im čast na tome. Vratit ću se na utakmicu, Mladost jest imala više od igre, ali mi smo im planski to prepustili, te smo pokušali iz kontranapada da ugrozimo njihov gol. Ja još jednom čestitam domaćinu i malo sam frustriran", ljut je Tojaga.

I pored loših rezultata i poraza igra Veleža je sve bolja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Činjenica je da igramo sve bolje, ovo su mladi momci treba vremena i strpljenja. Ja se nadam da će oni iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, naraslo im je samopouzdanje, te se nadam da će nakon ove reprezentativne pauze i igra biti još bolja", kazao je Tojaga.


Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi