Višća, Zubanović i Hrapović kupili desetogodišnju ulaznicu

Postali vlasnici ulaznica za istočnu tribinu

Višća, Zubanović i Hrapović kupili desetogodišnju ulaznicu

S. Mlaćo

Jutros su na stadionu Grbavica započeli radovi na izgradnji istočne tribine, a navijači su ovu vijest primili sa velikim oduševljenjem.

Dok bageri rade u Dolini ćupova, nastavlja se akcija kupovine ulaznica za tu tribinu, a danas su desetogodišnju ulaznicu za istu kupili nekadašnji član Željezničara i član naše reprezentacije Edin Višća, te njegovi zastupnici Hadis Zubanović i Nedim Hrapović.

Brzonogi Višća trenutno je član turskog Basaksehira, ali je još jednom pokazao da nije zaboravio tim sa Grbavice, dok je Hadis Zubanović, živa legenda i idol navijača Plavih, kojima je u vječnom  sjećanju ostao po pogotkom Sarajevu 5. juna 1998. godine, kada je titula u posljednjim sekundama meča došla na Grbavicu. Taj datum od te godine svi Željovci obilježavaju kao "Zubandan". Akciju je podržao i Nedim Hrapović, također veliki navijač Željezničara, koji je u mnogome pomagao Plavima pri transferima nekoliko igrača u kojima je i sam učestvovao. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Današnju kupovinu desetogodišnje ulaznice Zubanović i Hrapović obavili su uz prisustvo direktora Željezničara Mirsada Šiljka u Plavom salonu stadiona Grbavica. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi