"Željo je kvalitetan, ali nadamo se pozitivnom rezultatu"

Slobodan Starčević optimista pred okršaj sa Željezničarom

"Željo je kvalitetan, ali nadamo se pozitivnom rezultatu"

Fudbaleri Krupe na startu proljećnog dijela prvenstva ugostiće Željezničar.

Prvi međusobni duel ove sezone odigran u Sarajevu pripao je Želji rezultatom 2:1, a trener Slobodan Starčević vjeruje da njegov tim može da pruži snažan otpor rivalu i upiše prve bodove u nastavku sezone.

"Radujemo se nastavku prvenstva, kao i činjenici da ćemo ugostiti jednu od najboljih ekipa, sarajevski Željezničar. Svjesni smo da su se znatno pojačali i da su dobro odradili pripreme te nagovijestili pohod na prvo mjesto na tabeli. Nadamo se da ćemo pružiti snažan otpor Želji i da ćemo doći do pozitivnog rezultata, a za nas je u ovom trenutku to i neriješen rezultat s obzirom da ćemo u susret ući znatno oslabljeni", rekao je trener Krupe za SportSport.ba.

On u ovom meču neće moći računati na Ozrena Perića, Elvira Koljića i Irfana Jašarevića, koji zbog kartona nemaju pravo nastupa.

Banjalučani su četvrti na tabeli Premijer lige BiH sa 30 osvojenih bodova, dok je Željo treći sa dva boda više.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč 19. kola Premijer lige BiH između Krupe i Željezničara na programu je u nedjelju od 14.30 časova u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi