A1 liga sa 11 klubova

A1 liga sa 11 klubova

Jedanest klubova učestvovat će u A1 ligi čije prvenstvo počinje 25. oktobra. Podsjetimo kako je  liga „krnja“ zbog činjenice da je Kakanj ostao u elitnom rangu, odnosno u Ligi 13. 

Na zahtjev Turbine iz Jablanice utvrđeno je da prvenstvo počne 25. oktobra, a kako bi se prvi dio prvenstva okončao u dogovorenom terminu predviđeno je da se 4. kolo igra u srijedu 12. novembra. 

Ujedno pomjeren je i rok za licenciranje, a posljednji datum za dostavljanje neophodne dokumentacije je 21. oktobar. 

U 1. kolu novog prvenstva u A1 ligi sastaju se: Gradina – Vogošća, Promo Donji Vakuf – Bošnjak, Orlovik – Play Off, Brčko Distrikt – Bihać, Gradina Tešanj – Student, slobodna Turbina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.