Bajić i Lukajić želje Igokee

Igosi traže trenera

Bajić i Lukajić želje Igokee

E. Škorić

Uprava Igokee još uvijek nije riješila pitanje novog trenera nakon uručenog otkaza treneru Vladi Jovanoviću. 

Strateg iz Beograda je ove sezone u pet utakmica vodio BiH prvaka u okviru ABA lige i upisao je svih pet poraza.

Poraz od MZT Skoplja prelio je čašu, a upravu je izdalo strpljenje i raskid saradnje bio je neizbježan. Za vrijeme dok je Jovanović bio odsutan ekipa je pobijedila u dva slučaja pod komandom pomoćnog trenera Milutina Latičića.

Iako u klubu ovih dana vješto izbjegavaju novinare, uspijeli smo da saznamo kako su nekadašnji treneri Dragan Bajić i Željko Lukajić na listi želja.

Prema još uvjek nepotvrđenim informacijama Igokea želi da angažuje i Vladu Vukoičića, ali za sad nema konkretnog dogovora. Ukoliko do subote ne riješe pitanje novog trenera ekipšu će protiv Levskog u Laktašima voditi Milutin Latinčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.