Ćikić: Počinjemo polako da realizujemo našu ideju

Trener Studenta nakon trijumfa

Ćikić: Počinjemo polako da realizujemo našu ideju

D. Vejo

Banjalučka publika večeras je u "Kampusu" mogla da vidi pravu košarkašku poslasticu u izvedbi izabranika Aleksandra Ćikića.

Gosti iz Ugljevika nisu mogli ništa da učine dobro raspucanom banjalučkom sastavu koji je imao dominaciju na parketu tokom svih perioda.

Nakon meča, prve utiske je rekao i strateg Banjalučana, koji nije krio zadovoljstvo prikazanom igrom svojih košarkaša.

"Iako smo izgubili utakmicu protiv Radnika, ja sam ponosan na svoje momke. Posljednji šut nije ušao u koš, ali raduje me dobra igra koju smo večeras ponovili protiv drugog protivnika. Ekipa Rudara je prošlo kolo dobila Prijedor, za neke iznenađenje za mene nije. To je jedna od najiskusnijih ekipa u ligi prije svega po godinama, a itekako i po igračkom znanju. Gdje svojim individualnim kvalitetom, netipičnim kretanjima, punim utrčavanjima i netipičnim blokadama znaju napraviti probleme. Bili smo dobro pripremljeni, prije svega za njihovog najboljeg igrača Stevanovića koji je večeras dao četiri poena, dok je nekim ekipama 40 plus poena. Ključ pobjede vidimo u dobrom zaustavljanju njega posebno, ali i ostalih igrača za koje smo bili spremni. Počinjemo polako da prvo našu ideju koju imamo da napadom i odbranom realizujemo. Da nam ne trebaju dva ili tri napada za to ili dvije ili tri izgubljene lopte. Mislim da bi model kao što je bio večeras prenesemo za dva dana jer igramo protiv ekipe Sokoca i radujemo se protivniku kao što su oni da vidimo na čemu stojimo. Polako se to slaže na svoje mjesto. Mlada je ekipa imamo puno momaka koji su 1998. godište. Idemo korak po korak, a prvi korak je Sokolac s toga se idemo dobro pripremiti za to", izjavio je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Meč 14. kola Prve muške lige Republike Srpske između Studenta i Sokoca igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi